Åpent hus 6. November

October 16, 2024

Kategori

No items found.

Dato: 6. november
Tid: 09:00 - 16:00
Sted: Luth Gruppen, Demorommet

Luth Gruppen inviterer deg til vårt åpent hus-arrangement den 6. november. Dette er en fantastisk mulighet til å oppleve de nyeste teknologiene fra Epson og Summa, og se hvordan de kan forbedre din virksomhet.

Epson SureColor V1000 A4 UV Flatbedskriver

Utforsk Epsons SureColor V1000 A4 UV flatbedskriver, som tilbyr høy kvalitet til en lav kostnad. Denne skriveren er perfekt for bedrifter som ønsker å produsere skarpe og holdbare utskrifter på en rekke materialer, inkludert glass og metall. Med avansert UV-teknologi gir den uendelige muligheter for kreative prosjekter.

Epson SureColor F1000 DTG og DTFilm Hybridskriver

Vi vil også presentere Epson SureColor F1000, en hybridskriver som kombinerer DTG (Direct-to-Garment) og DTFilm (Direct-to-Film) utskrift. Denne allsidige skriveren er en ideell inngangsbillett for de som ønsker å produsere egne DTFer og t-skjorter.

Nytt verktøy fra Summa

I tillegg vil vi vise frem det nyeste verktøyet fra Summa, som gjør jobben med å skjære i papp enklere og mer effektiv. Dette verktøyet er designet for å forbedre produktiviteten og nøyaktigheten i dine skjæreprosesser, og er et verdifullt tillegg til enhver produksjon. NB! Dette er en forhåndsvisning, verktøyet er ikke tilgjengelig for salg ennå.

Program og påmelding

Gjennom dagen vil det være demonstrasjoner og mulighet for å stille spørsmål til representantene fra Epson, Summa og Luth Gruppen. Det blir også lett servering og gode muligheter for nettverksbygging.

Ikke gå glipp av denne sjansen til å se fremtidens teknologi i aksjon! For mer informasjon og påmelding, klikk på lenken nederst

Gode priser til alle fremmøtte

Vi skal rullere demorommet vårt og selger ut følgende modeller: Epson SC S80600, Summa S-Class 3 TC160, BRM Pro 900 Laser, Summa F1612

I samarbeid med våre partnere blir det dessuten spesielt attraktive tilbud på nytt utstyr, til alle som kommer.

Få med deg en Roll-up kassett

De 20 første påmeldte får en roll-up med seg hjem. (forutsetter personlig oppmøte, kun en pr. firma)

Vi ser frem til å ønske deg velkommen!

KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ