Telefon: 22 90 40 00 • Faks: 22 90 40 50
E-post: post@luthgruppen.no
heidelberg

    

 

Summa F1612 til Vizuelli i Harstad

Publisert: 14.01.2019
Summa F1612 til Vizuelli i Harstad
Vizuelli i Harstad har nylig fått installert en Summa F1612 med mange muligheter.

Vizuelli startet 2019 med å få en Summa F1612 installert av Luth Gruppen. Bedriften har en sentral lokasjon i Harstad og betjener store deler av fylket og resten av landet med kommunikasjonsløsninger, både på medier og digitalt. Vizuelli omsetter for ca. 14,5 mill. i året og har 10 ansatte som sørger for topp kvalitet i alle produktene de leverer. 

Summa maskinen ble levert med en rekke verktøy og moduler for skjæring, saging, fresing, rilling og folieskjæring. Summa F1612 vil gi Vizuelli nye muligheter innen ferdiggjøring av digitalt storformat, både på rull og på flatbed.

Under installasjonen og opplæringen var flere medarbeidere involvert, og det ble gitt innføring i forberedelse av jobber, design, bruk og arbeidsmetoder for ulike produksjoner.

Ivar Kristoffersen, daglig leder i Vizuelli AS, var spent på hvilke muligheter de kunne oppnå med det plassbesparende bordet fra Summa. Til tross for et lite fotavtrykk kan maskinen løse store produksjoner, både i volum og format.

Vizuelli har fra før av et flatbed UV bord, en Summa skjæreplotter og en EPSON SureColor SC-S80600, sistnevnte også levert av Luth Gruppen.

Steinar Ervik (t.v.) og Per Hartvigsen (t.h.) fikk oppgaven å lære seg Summa maskinen. Med godt humør og pågangsmot fikk de prøve seg på diverse ulike jobber og måter å betjene bordet på.

Luth Gruppen gratulerer Vizuelli med et fantastisk produkt og ønsker de lykke til med Summa F1612!

Copyright © Luth Gruppen 2008 • Webdesign og CMS: InCreo