Telefon: 22 90 40 00 • Faks: 22 90 40 50
E-post: post@luthgruppen.no
heidelberg

    

 

Suksessen med Summa fortsetter

Publisert: 24.06.2019
Suksessen med Summa fortsetter
Flere og flere kunder velger Summa F-series Flatbed maskiner. Fagtrykk var en av kundene som slo til på Luth Gruppens tilbud i forbindelse med Summa dagen i april. Maskinen er nå i full drift med den nye programvaren Summa GoProduce.

Summa F1612

Summa F-Series F1612 er et skjærebord som kan skjære i ark, stive materialer og rullmedier. Opptil 3 verktøy kan benyttes i maskinen samtidig i verktøyholderen for maksimal fleksibilitet og diverse kombinasjoner av knivtyper og skjærevarianter. Materialtype, materialtykkelse og detaljnivå legger grunnlag for valg av riktig verktøy. Maskinen må utstyres med de modulene, verktøyholderne og verktøyene man trenger for å behandle ulike typer media.

Medarbeiderene hos Fagtrykk (Namsos) er klare for å ta maskinen i bruk!

Summa F1612 benytter barkoder på verktøyene for å identifisere og verifisere hvilke verktøy som benyttes i de forskjellige verktøyholderne til de forskjellige jobbene. Verktøyene kalibreres før bruk, slik at operatøren er sikret at materialet behandles som planlagt. Verktøyene justeres med digital og mekanisk dybde og/eller press til forskjellige materialtyper og gjør det mulig å perfeksjonere skjæredybde til forskjellige materialtyper. ADC (Automatic Depth Control) sørger for rask og presis kalibrering av verktøy, slik at innstilling av kniver, etc. går raskere og blir mer nøyaktig.

Pneumatiske mediaholdere trekker mediet fremover i maskinen og gjør det mulig å produsere lengre paneler eller seksjoner. Ved produksjon av lengre seksjoner sørger en innbygget funksjon for at skjærebaner får en kontinuerlig skjærebane ved å legge inn små tverrsnitt der det potensielt ikke er nøyaktig nok skåret fra en seksjon til en annen.

F1612 støtter også utfresing av materialer med utfresingsverktøyet «Routing module» og skjæring av tekstiler med rotasjonsverktøyet «Decagonal knife».

Til tangensialmodulen tilbys en rekke knivtyper med forskjellige funksjoner og egenskaper. Deriblant kan det leveres skråstilte kniver for utskjæring i lettere platematerialer slik at man kan brette materialet i definerte vinkler og kombinasjoner av de forskjellige vinklene. Tangensialmodulen kan også utstyres med rillehjul for rilling av brettekanter i kartong.

Et transportbelte drar mediet over maskinens bordflate og gjør det mulig å skjære seksjoner som er lengre enn bordets format, samt at det er mulig å prosessere flere jobber som er plassert på en og samme rull. Vakuumet kan reguleres på tvers av bordets bredde, og sørger for optimalt vakuumnivå til mediabredden.

Et innebygget kamera sørger for å lese av registermerker slik at maskinen kan identifisere hvor jobber er plassert og kompensere for eventuelle skjevheter som skulle ha oppstått under printing av objekter.

Summa F1612 styres av en arbeidsstasjon med SummaFlex Pro programvare. SummaFlex Pro med barkode opsjon støtter lesing av QR-barkoder og Summa Postnet barkoder.

En rullmater sørger for rettest mulig transport av rullmedier med samme konstruksjonsprinsipp som på Summa S-Class 2 serien.

Copyright © Luth Gruppen 2008 • Webdesign og CMS: InCreo