Telefon: 22 90 40 00 • Faks: 22 90 40 50
E-post: post@luthgruppen.no
heidelberg

    

 

EPSON SureColor SC-S 80600 leverer varene!

Publisert: 24.06.2019
EPSON SureColor SC-S 80600 leverer varene!
EPSON leverer markedets flotteste utskrifter - hver dag! Ønsker du mer fornøyde kunder - som blir positivt overrasket over kvaliteten du leverer? Les videre!

EPSON SureColor SC-S80600 storformat printer med 10 farger EPSON UltraChrome GS3 blekk for utendørs og innendørs applikasjoner. Printeren er utviklet og produsert av EPSON som er kjent for sin ekstremt gode kvalitet og pålitelighet. Blekket er meget fargekraftig, hvilket betyr at man trenger mindre blekk for å oppnå et fantastisk resultat.

 

I EPSON SureColor SC-S80600 er det 2 printhoder og 10 forskjellige farger. I tillegg til CMYK fargene, lys sort, lys cyan og lys magenta, er det også orange og rødt, samt klart, hvitt eller metallisk blekk. Lyse blekkfarger gir ekstremt høy kvalitet og optisk oppløsning i lyse fargeoverganger. Orange og rødt blekk reduserer fargeforbruket og gir økt fargerom for best mulig gjengivelse av røde spesialfarger. Klart, hvitt og metallisk blekk kan brukes om hverandre i maskinen og gir store muligheter til å lage spesielle visuelle effekter på gjennomsiktige og fargede media, eller på helt vanlige media som selvklebende vinyl.

 

Det nye UltraChrome GS3-blekket bygger på de beste sidene ved forrige generasjons blekk, men med bedre tørke og enda bedre pigmentering. En ny regulator i blekktubene hindrer sedimentering av blekket inn i skrivehodet og reduserer behovet for rengjøring. UltraChrome GS3 er «Green Guard Gold Certified», uten nikkel og krever ingen spesiell ventilasjon, og kan dermed plasseres i helt vanlige kontormiljøer.

SC-S80600 har klart front deksel og integrert LED lys som gir fullt innsyn i printprosessen. Sporet som benyttes for å skjære av media er plassert utenfor dekselet, og forhindrer mediakrøll betraktelig. Topplokket i printeren har integrerte vifter og luftfiltre for å redusere støvoppsamling under produksjon.

EPSONs avanserte Precision Core printhode er 100 % optimalisert for GS3 blekket og er utstyrt med en plate som beskytter hodet ved eventuelle mediakræsj. Printhodet rengjøres av en integrert tekstilrull som fornyes ved hver rengjøring og reduserer behovet for manuell rengjøring.

 

Mediamating i SC-S serien er kraftig forbedret på alle måter. Rammen er presist laserskåret av roboter og har fått økt vekt for å unngå at maskinen beveger seg under drift. Større diameter på matespindel og pressruller, antistatiske pressruller, antistatisk stripe mellom printhode og ettervarmer, fornyet mediamater og opptaker, samt funksjonen «Easy Media Setup» er med på å gjøre det langt enklere å oppnå maksimal printkvalitet og riktige mediainnstillinger.

Kontrollpanelet på SC-S serien gir rask og enkel tilgang til alle nødvendige funksjoner. Displayed har fargeskjerm og viser nyttig informasjon som hodets høyde, mediatype, gjenstående blekkmengder, temperatur for forvarme, printvarme og ettervarme, viftestatus og gjenstående kapasitet i avfallsbeholder.

Copyright © Luth Gruppen 2008 • Webdesign og CMS: InCreo