Telefon: 22 90 40 00 • Faks: 22 90 40 50
E-post: post@luthgruppen.no
heidelberg

    

 

Crisma Plast & Profilering effektiviserer

Publisert: 07.01.2019
Crisma Plast & Profilering effektiviserer
Crisma Plast & Profilering på Sola i Rogaland valgte Summa F1612 for å effektivisere produksjonen.

Mot slutten av fjordåret inngikk Crisma Plast & Profilering avtale med Luth Gruppen om levering av et nytt flatbed skjærebord fra Summa. Modellen F1612 ble en perfekt løsning for bedriften som ønsket å effektivisere utpekte produksjoner.

Driftsleder Steinar Smørdal (t.h.) hadde store forventninger til maskinen og måten den kunne håndtere de utfordringene de hadde i produksjonen. Til tider har de stor pågang av printjobber som må skjæres ut i spesifikke rekkefølger, og dette løste Summa F1612 fint.

Maskinen var utstyrt med en tangensiell modul med gjennomskjæringskniv, for å redusere behovet for manuell renskjæring av produktene. Maskinen kan også utvides med andre verktøy etter behov, når som helst.

Under opplæringen fikk de ansatte også innblikk i hvordan de kunne effektivisere andre typer produksjoner, som gir store tidsbesparelser på ulike måter. Bruk av ulike funksjoner i Onyx ble gått grundig gjennom, slik at Crisma står klare for å håndtere ulike typer jobber med minst mulig manuelt arbeid.

Fra før av har Crisma Plast & Profilering kjøpt en EPSON SureColor SC-S80600 av Luth Gruppen. Sammen med Summa F1612 har de nå et topp moderne produksjonsanlegg bestående av 3 printere og 3 skjære maskiner tilsammen.

 

Copyright © Luth Gruppen 2008 • Webdesign og CMS: InCreo