Telefon: 22 90 40 00 • Faks: 22 90 40 50
E-post: post@luthgruppen.no
heidelberg

    

 

Antibakteriell desinfeksjon. Uten alkohol for hender og overflater

Publisert: 18.11.2020
Antibakteriell desinfeksjon.  Uten alkohol for hender og overflater
Luth Gruppen har nyheter i sortimentet innen det hyperaktuelle området desinfisering. Disse produktene er utviklet av vår leverandør i Sverige, Blue & Green AB.

Produktene inneholder ingredienser som virker positivt på huden som Aloe Vera, Vitamin B5 og Biopolymer. Produktene anvendes til desinfeksjon av hender. Et av produktene er spesielt egnet til desinfeksjon av overflater som finnes i din bedrifts lokaler.

  • Antibakteriell håndspray 20ml. En flat og innovativ forpakning. Passer perfekt i lommen. Den er på størrelse med et kredittkort og tykkelsen er kun 9mm. Vi tilbyr produktet med din unike logo printet på forsiden.
  • Antibakteriell Handfoam 50ml. Samme innhold som Antibakteriell håndspray, men generer skum i håndflaten som gjør det meget enkelt å gni det inn i håndflaten, rundt fingrene og på overflaten av hendene.
  • Antibakteriell Surface Cleaner. Inneholder ikke alkohol, men tørker raskt og etterlater seg en fettfri overflate. Skånsom mot overflater som stolrygger, bordflater, ringeklokker, tastaturer, dørhåndtak, benkeplater osv.

Ta kontakt med oss for priser, forhandlermuligheter, logo printing osv.

Copyright © Luth Gruppen 2008 • Webdesign og CMS: InCreo