Telefon: 22 90 40 00 • Faks: 22 90 40 50
E-post: post@luthgruppen.no
heidelberg

    

 

Nyheter

1. juli 2020

Luth Gruppen AS og Luth & Co AS er to forskjellige bedrifter!

Vi har fått tilbakemeldinger om at det forveksles i markedet etter at Luth & Co fusjoneres med Industri og Boligprodukter AS pr. 1. juli. Luth Gruppen og Luth & Co er 2 helt separate firmaer siden starten på 1980 tallet. Luth Gruppen har vært i drift i 127 år til høsten og eies av Luth Holding AS der Arne Henrik Nielsen og hans 3 sønner Jeppe, Einar og Stian eier samtlige aksjer. Luth & Co ble startet av min bror Erik og senere overtatt av hans sønn Paal Erik som nå har fusjonert firmaet. God sommer til alle våre forbindelser, Hilsen Arne Henrik Nielsen
Les mer
16. juni 2020

Demodager hos Luth Gruppen 18. juni - 1. juli

Luth Gruppen inviterer til Demodager, der vi unngår å samle store forsamlinger og inviterer til private demoer. Gode tilbud, imponerende maskiner og programvare, forfriskninger og enkel servering. Velkommen til Demodager!
Les mer
30. april 2020

Nyhet fra Epson: Rimelig sublimeringspriner nå på kampanje!

Luth Gruppen har tatt inn i vårt sortiment den helt nye Epson SC-F500. Denne printeren er myntet på produksjon av gaveartikler, polyester drakter og T-skjorter, kaffekopper, musematter, navnskilt, plastkort, premier osv.
Les mer
31. mars 2020

Luth Gruppen er leveringsdyktig i korona tider!

Vi har et rikholdig lager av forbruksmateriell til grafisk og skilt&dekor samt storformat. Dette er vår styrke. Vi har løpende kontakt med våre leverandører. Så langt er det "business as usual" de aller fleste steder. Selv gummidukfabrikken til Trelleborg som er lokalisert i nord Italia er operativ. Et unntak er Isopropanol hvor hele leveringssituasjonen er totalt forandret som følge av korona krisen. Luth Gruppen er leveringsdyktig også her og vi prioriiterer våre faste kunder. Prisene her har skutt i været.
Les mer
24. mars 2020

Valutakursene gir utfordringer for Luth Gruppen

Vi importerer praktisk talt alt vi lagerfører og selger fra utenlandske produsenter. Det aller meste faktureres i Euro. Den gjennomsnittlige Euro kursen de første 16 dagene i mars er 11,15. Sammenlignet med snitt kursen i januar på 9,93 er økningen på 12,2%. Og kursen den 23. mars var 12,26! Dette vil gi utslag i økte priser på både forbruksmateriell, utstyr, maskiner og reservedeler.
Les mer
Copyright © Luth Gruppen 2008 • Webdesign og CMS: InCreo